«« Înapoi la pagina de start a administraţiei locale         Micşorează fontul Măreşte Fontul
  PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
         Direcţia Învăţământ - Concurs de mesaje
    Concurs de mesaje

Direcţia Învăţământ

 

Sediu:
Str. Academiei nr. 3-5, etaj 1, cam. 58bis, sector 3, Bucureşti

Tel:
021/305.55.00
int 3395,3358


Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Învăţământ şi Direcţia Sisteme Informatice, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, lansează Ediţia a V-a a concursului de mesaje SMS "Cel mai frumos gând pentru mama mea", mesaje pe care copiii din unităţile de învăţămant preşcolar şi şcolar din capitală le vor formula pentru a fi transmise mamelor pe data de 8 Martie 2010 (de Ziua Femeii). Vor fi premiate cele mai frumoase mesaje primite din partea copiilor, care au fost votate de public pe site-ul PMB.

Desfăşurare concurs:

Fiecare unitate de învăţământ va centraliza maxim 20 de mesaje ale copiilor şi le va transmite în format electronic, în perioada 20 februarie – 04 martie 2010, între orele 08.00 – 16.00, la Direcţia Învăţământ, pe adresa de e-mail invatamant.proiecte@bucuresti-primaria.ro. Vor fi premiate cele mai frumoase 30 de mesaje scrise de copii. Primele 200 de mesaje primite şi înscrise în concurs vor fi transmise mamelor copiilor, pe data de 8 Martie 2010, cu ajutorul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al sponsorului. Toate mesajele transmise vor fi afişate pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti, iar câştigătorii vor fi premiaţi. Lista cu câştigătorii concursului va fi afişată pe site-ul PMB, până la data de 15 martie 2010.

Mesajele  centralizate de unitatea de învăţământ vor fi transmise la PMB în mod obligatoriu de pe o adresa de e-mail a şcolii în următorul format:

Nume şi prenume participant;

Unitatea de învăţământ din care face parte;

Clasa/grupa din care face parte copilul;

Profesor îndrumător (diriginte);

Mesajul (maxim 20 de cuvinte) va avea ca subiect "Cel mai frumos gând pentru mama mea";

Număr de telefon mobil al mamei pe care aceasta poate primi mesajul formulat de copil (opţional - se va transmite doar în situaţia în care copilul doreşte ca mesajul sa fie transmis mamei pe data 8 Martie 2010 cu ajutorul PMB).

Pentru eliberarea adeverinţelor care să ateste participarea la proiect, cadrele didactice se vor adresa cu o cerere la registratura Primăriei Municipilui Bucureşti, strada Regina Elisabeta nr. 16, sector 3, Bucureşti.

Detalii despre ediţiile anterioare ale acestui concurs găsiţi în arhiva site-ului Primăriei Municipiului Bucureşti.

Puteti vota aici cel mai frumos mesaj transmis de copii.  

Vă invităm să vizitaţi expoziţia de marţisoare şi felicitări realizate copiii din Bucureşti aici.

Lista câştigători aici.

 

 

 

Director Executiv
Emilian RADU

 

 

Responsabil implementare proiect
Ing. jurist Daniela STĂNCULESCU

Primăria Municipiului Bucureşti © 1996 - 2009