«« Înapoi la pagina de start a administraţiei locale         Micşorează fontul Măreşte Fontul
  PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
         Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism - Concurs de mesaje
    Anunț concurs de mesaje

Direcţia Cultură, Învățământ, Turism

 

Sediu:
Primaria Municipiului Bucuresti

Serviciul Invatamant

Tel:
021/305.55.00
int


ANUNŢ CONCURS MESAJE


Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism şi Direcţia Sisteme Informatice, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, lansează Ediţia a VI-a a concursului de mesaje SMS "Cel mai frumos gând pentru mama mea", mesaje pe care copiii din unităţile de învăţămant preşcolar şi şcolar din capitală le vor formula pentru a fi transmise mamelor pe data de 8 Martie 2011 (de Ziua Femeii). Vor fi premiate cele mai frumoase mesaje primite din partea copiilor, care au fost votate de public pe site-ul PMB.

Fiecare unitate de învăţământ va centraliza maxim 20 de mesaje ale copiilor şi le va transmite în format electronic, în perioada 15 februarie – 04 martie 2011, între orele 08.00 – 16.00, la Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, pe adresa de e-mail invatamant.proiecte@bucuresti-primaria.ro. Vor fi premiate cele mai frumoase 30 de mesaje scrise de copii. Primele 200 de mesaje primite şi înscrise în concurs vor fi transmise mamelor copiilor, pe data de 8 Martie 2011, cu ajutorul Primăriei Municipiului Bucureşti. Toate mesajele transmise vor fi afişate pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti, iar câştigătorii vor fi premiaţi. Lista cu câştigătorii concursului va fi afişată pe site-ul PMB până la data de 15 martie 2011.

Mesajele  centralizate de unitatea de învăţământ vor fi transmise la PMB în mod obligatoriu de pe o adresa de e-mail a şcolii în următorul format:

Nume şi prenume participant;

Unitatea de învăţământ din care face parte;

Clasa/grupa din care face parte copilul;

Profesor îndrumător (diriginte);

Mesajul (maxim 20 de cuvinte) va avea ca subiect "Cel mai frumos gând pentru mama mea";

Număr de telefon mobil al mamei pe care aceasta poate primi mesajul formulat de copil (opţional - se va transmite doar în situaţia în care copilul doreşte ca mesajul sa fie transmis mamei, pe data 8 Martie 2011, cu ajutorul PMB).

Pentru eliberarea adeverinţelor care să ateste participarea la proiect, cadrele didactice se vor adresa cu o cerere la registratura Primăriei Municipilui Bucureşti.

Detalii despre ediţiile anterioare ale acestui concurs găsiţi în arhiva site-ului Primăriei Municipiului Bucureşti.

Puteti vizualiza aici cel mai frumos mesaj transmis de copii.

Lista castigatori aici.

Vă invităm să vizitaţi expoziţia de marţisoare şi felicitări realizate copiii din Bucureşti aici.

 

Director Executiv

Emanuel Alecsandru PAPAGHEORGHIU

COORDONATOR PROIECT
Daniela STĂNCULESCU

 

Primăria Municipiului Bucureşti © 1996 - 2009