«« Înapoi la pagina de start a administraţiei locale         Micşorează fontul Măreşte Fontul
  PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
         Anunţ 22 februarie 2013 - Lansare Concurs de mesaje SMS "Cel mai frumos gand pentru mama mea"
    Anunţuri diverse

Primăria Municipiului Bucureşti

Sediu:
Splaiul Independenţei nr.291-293, sector 6, Bucureşti

Tel: 021. 305.55.00


Anunţ 22 februarie 2013 - Lansare Concurs de mesaje SMS "Cel mai frumos gand pentru mama mea"

ANUNŢ

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Cultura, Invatamant, Turism si Directia Sisteme Informatice, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti lanseaza Editia a VIII-a a concursului de mesaje SMS "Cel mai frumos gand pentru mama mea", mesaje pe care copiii din unitatile de invatamant preşcolar şi şcolar din capitala le vor formula pentru a fi transmise mamelor pe data de 8 Martie 2013 (de Ziua Femeii). Vor fi premiate cele mai frumoase mesaje primite din partea copiilor, care au fost votate de public pe site-ul PMB.
Regulament desfăşurare concurs:

Fiecare unitate de învăţământ va putea participa cu maxim 20 de mesaje, va centraliza mesajele copiilor şi le va transmite în format electronic, în perioada 20 februarie – 04 martie 2013, la Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, pe adresa de e-mail invatamant.proiecte@bucuresti-primaria.ro. Toate mesajele transmise vor fi afişate pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti, iar câştigătorii vor fi premiaţi.Vor fi premiatecele mai frumoase 30 de mesaje transmise de copii şi votate de public, online, pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti. Primele 200 de mesaje primite şi înregistrate în concurs vor fi transmise mamelor copiilor, pe data de 8 Martie 2013, cu ajutorul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Fiecare unitate de învăţământ participantă ne va transmite, în mod obligatoriu, de pe o adresa de e-mail a şcolii şi sub coordonarea unui cadru didactic:

1. Nume participant;
2. Prenume participant;
3. Unitatea de învăţământ din care face parte;
4. Clasa/grupa din care face parte;
5. Cadru didactic/îndrumător;
6. Mesajul (maxim 20 de cuvinte) va avea ca subiect “Cel mai frumos gând pentru mama mea” şi va avea la sfârşit prenumele copilului (ex: "Mamico, te iubesc cât toate planetele din lume!" Mura);
7. Număr de telefon mobil al mamei pe care aceasta poate primi mesajul formulat de copil (opţional - se va transmite doar în situaţia în care copilul doreşte ca mesajul să fie transmis mamei, pe data 8 Martie 2013, cu ajutorul PMB).

Mesajele vor fi centralizate obligatoriu într-un tabel care va respecta cu exactitate modelul de mai jos (cele 8 coloane):


Nr crt

Nume

Prenume

Unitate

Clasa

Profesor

Mesaj

Telefonul mamei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ediţiile anterioare ale concursului de mesaje s-au bucurat de un real succes. Vârsta copiilor participanţi a fost cuprinsă între  4 – 10 ani. Detalii despre participanţi şi mesajele primite în cadrul ediţiilor anterioare pot fi găsite pe site-ul PMB, la adresa www.pmb.ro, rubrica arhivă şi anunturi.
Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, va acorda un număr de 30 de premii celor mai frumoase mesaje.

Detalii despre editiile anterioare ale acestui concurs gasiti in arhiva site-ului Primariei Municipiului Bucuresti şi la rubrica anunţuri.

Puteti vota aici cel mai frumos mesaj transmis de copii.  

Va invitam sa vizitati expozitia de martisoare si felicitari realizate copiii din Bucuresti aici.

LISTA CASTIGATORILOR aici .

DIRECTOR EXECUTIV
Emanuel Alecsandru PAPAGHEORGHIU

COORDONATOR PROIECT
Daniela STANCULESCU

DIRECTIA CULTURĂ, INVATAMANT, TURISM

Primăria Municipiului Bucureşti © 1996 - 2013