«« Înapoi la pagina de start a administraţiei locale         Micşorează fontul Măreşte Fontul
  PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
         Anunţ 05 mai 2014 - ONGFest - Ediţia a V a - 9-11 mai 2014
    Anunţuri diverse

Primăria Municipiului Bucureşti

Sediu:
Splaiul Independenţei nr.291-293, sector 6, Bucureşti

Tel: 021. 305.55.00


Anunţ 05 mai 2014 - ONGFest - Ediţia a V a - 9-11 mai 2014

ONGFest - Festivalul Naţional al Organizaţiilor Neguvernamentale din România - Ediţia a V a – 9 -11 mai 2014

 

Tu vrei (r)evoluţie? Vino la ONGFest!

Pe 9-11 mai se face apel la (r)evolţie. (R)evoluţia căre mai bine în orice domeniu ce ne priveşte pe fiecare dintre noi. Către şi pentru celebrarea diversităţii, respectarea drepturilor omului, şanse egale pentru fiecare, protejarea mediului şi a patrimoniului, implicare şi participare în decizii importante pentru noi.

Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile organizează între 9-11 mai 2014 cea de-a 5-a ediţie a ONGFest - Festivalul Naţional al Organizaţiilor Neguvernamentale din România, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Târgul în aer liber va avea loc în weekendul 10-11 mai, în Parcul Herastrau, intrarea dinspre Piaţa Charles de Gaulle.

ONGFest este un eveniment în aer liber ce are ca scop sporirea numărului de cetaţeni implicaţi activ în comunitate, dezvoltarea spiritului asociativ şi creşterea implicării în societate a asociaţiilor şi fundaţiilor din România. Evenimentul va reuni aproximativ 150 de organizaţii neguvernamentale din România şi din afara tării (Bulgaria, Cehia, Cipru, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Ungaria), fiind aşteptati cel puţin 25 000 de vizitatori.

Pe 9 mai, la Palatul Parlamentului şi nu numai, sunt dezbatute şi schimbate bune practici pentru (r)evoluţie. Este ziua dedicata networking-ului şi dezbaterilor. Pe 10 si 11 mai, în Parcul Herăstrau, ne prezentăm în faţa publicului larg şi chemâm oamenii să fie alături de noi în (r)evoluţie.

Tematica ediţiei din acest an a ONGFest este promovarea diversităţii, a toleranţei şi a solidarităţii în combaterea discriminării şi a discursului instigator la ură. ONGFest încurajează voluntariatul, participarea civică, antreprenoriatul social şi inovarea civică.

Mai multe detalii despre ONGFest sunt disponibile la www.ongfest.ro, sau pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/ONGFest.

ONGFest – Festivalul National al Organizatiilor Neguvernamentale din Romania este organizat in cadrul programului Fondul ONG in Romania si finantat partial prin Granturile Spatiului Economic European 2009-2014. Operatorul Fondului ONG in Romania este Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, impreuna cu partenerii sai Fundatia pentru Parteneriat si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi.

Afis ONGFest aici.

Direcţia Cultura Sport, Turism
Biroul Educaţie, Sport

Tel: 021 – 305 55 00/int 1004

Primăria Municipiului Bucureşti © 1996 - 2014