«« Înapoi la pagina de start a administraţiei locale         Micşorează fontul Măreşte Fontul
  PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
          Directia Administrare Patrimoniu
    Locuinte sociale - Centrul Istoric

Direcţia Administrare Patrimoniu
Biroul Administrare Spaţii

Sediu:
Splaiul Independenţei nr.291-293, sector 6, Bucureşti

Tel: 021. 305.55.00
int. 1041/1039


Anexa nr. 1 din 17.09.2009: "Situaţia privind dosarele transmise de Primăria Sectorului 3, pentru persoanele evacuate sau în curs de evacuare din Zona Pilot A din Centrul Istoric în vederea repartizării de locuinţe sociale.
Anexa nr. 1: "Situaţia privind dosarele transmise de Primăria Sectorului 3, pentru persoanele evacuate sau în curs de evacuare din Zona Pilot A din Centrul Istoric în vederea repartizării de locuinţe sociale".
Hotărârea nr. 309/2008, emisă de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, privind constituirea unei comisii de repartizare a locuinţelor pentru persoanele evacuate din zona Pilot A din Centrul Istoric.
Diagrama locuinţelor sociale repartizate famiilor evacuate sau în curs de evacuare din imobilele retrocedate în natură foştilor proprietari, situate în Zona Pilot A din Centrul Istoric.
Hotărârea nr. 382/2008, adoptată de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, privind constituirea unei comisii de repartizare a locuinţelor pentru persoanele evacuate sau care urmează a fi evacuate din zona Pilot A din Centrul Istoric.
Primăria Municipiului Bucureşti © 1996 - 2012